Tilgængelige værker
Når der er en ny lancering/udstilling af værker, vil man gennem nyhedsbrevet få tilsendt en prisliste over de tilgængelige værker. Det er dog også muligt at anmode om en prisliste på et senere tidspunkt via mail: kontakt@jackkabangu.dk


Køb af originale værker

Køb af værker foregår via mail. Ved ønske om køb af et værk, bedes du sende en mail med titel eller link på værket samt: Navn, leveringsadresse, telefonnummer & mail.

Jeg sender herefter en faktura til betaling via bankoverførsel. Når betalingen er registreret, så klargøres værket til levering.


Levering af originale værker i Danmark
Originale værker leverer jeg gratis. Jeg har en ugentlig leveringsdag, tidspunktet herfor er mellem kl. 10:00-17:00 (Jeg ringer én time før levering). Den endelige leveringsdag aftaler vi i købsprocessen.

Levering af originale værker i udlandet
Originale værker leveres til hele verden. De sendes, som de præsenteres på billeder (opspændt og indrammet i egetræ). Værker sendes i en speciallavet kasse. Fragtomkostninger ligger mellem 650€ til 2.200€ afhængigt af størrelsen på værkerne og landet det skal fragtes til.

Bestillingsværker
Værker laves ikke på bestilling.

Fremvisning / Studio visits
Hvis der er et særlig værk, som man gerne vil se inden køb, så er det muligt at aftale fremvisning via mail. Alle fremvisninger vil foregå i mit showroom i København K.

Skriv en mail til os